ημερολόγιο
Business News - Το βήμα των επιχειρήσεων.
Στείλτε μας τα νέα σας στο info@newsplus.gr
main menu

Profile

newsplus l διαδικτυακές ΣυνΕιδήσεις


 

Η newsplus, το νο1 ειδησεογραφικό portal της Δυτικής Ελλάδας, αποτελεί μία πρωτοποριακή πρόταση στον χώρο της ενημέρωσης. Γενεσιουργό της πηγή, υπήρξε η διαμορφούμενη «κοινωνία του διαδικτύου» - το απόλυτο μέλλον της ενημέρωσης, κι όχι μόνον. Blogs, forums, portals και social networks αποτελούν διεθνώς ένα καταιγιστικά αναπτυσσόμενο κομμάτι του κοινωνικού λειτουργήματος που λέγεται ενημέρωση και αρχίζουν σιγά-σιγά να κάνουν της δυναμική τους εμφάνιση και στην χώρα μας.

 

Αυτή η «κοινωνία του διαδικτύου» φέρνει επανάσταση στην ενημέρωση- γι’αυτό, η newsplus παραθέτει γεγονότα χωρίς σχολιασμό με σεβασμό στην κρίση του αναγνώστη, με συνεχή 24/7 ροή και χρησιμοποιώντας ως φίλτρα, την ποιότητα και τον νεωτερισμό.

 

Το διαδίκτυο δεν έχει γεωγραφικά όρια- γι’αυτό και η newsplus δεν μπορεί να προσηλωθεί στον χώρο της Δυτικής Ελλάδας όπου γεννιέται, αλλά έχει στραμμένους τους αισθητήρες της τόσο στην ελληνική, όσο και στην παγκοσμιοποιημένη διεθνή κοινότητα.

 

Το διαδίκτυο προσφέρει ελευθερία έκφρασης άποψης- γι’αυτό και η newsplus δίνει βήμα άμεσου σχολιασμού σε όλους τους αναγνώστες της, ταυτόχρονα με την παράθεση των δικών της απόψεων, διακριτών από την ειδησεογραφία φυσικά.

 

Η «κοινωνία του διαδικτύου» αποτάσσει και αποβάλλει ταμπέλες που ανήκουν σε ένα σκουριασμένο παρελθόν- γι’αυτό και η newsplus πορεύεται μακριά από αυτές –είτε είναι κομματικές,

οπαδικές, είτε οποιουδήποτε άλλου χαρακτήρα.

 

Στο portal μας δεν θα συναντήσετε υπογραφές γνωστών μεγαλοδημοσιογράφων. Θα ανακαλύψετε μία φρέσκια ομάδα νέων επιστημόνων και δημοσιογράφων, η οποία θα προσπαθήσει, με την δική σας συνέργεια, να υιοθετήσει μία νέα οπτική γωνία παρουσίασης και θεώρησης των γεγονότων.

 

Να σας παρουσιάσει τις ειδήσεις, αλλιώς …internetικώς….


 

newsplus

( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it )25.10.10|13:39 - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΥΡΙΔΑΣ

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΘΕΙΟΣ!

05.09.11|10:03 - Γιώργος Κανέλλης

Καλό (απαράιτητο δηλαδή) θα ήταν να δώσετε κι ένα ι-μειλ και τη΄λέφωνο επικοινωνίας. Δεν δουλεύουν όλι με outlook...

17.04.12|18:27 - ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΑΒΡΗΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΗ ΛΑΘΩΣ ΤΟ ΣΟΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΤΩΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


Αφήστε το δικό σας σχόλιο....

Όνομα χρήστη:
email:
Σχόλιο:
Listing Options