ημερολόγιο
Business News - Το βήμα των επιχειρήσεων.
Στείλτε μας τα νέα σας στο info@newsplus.gr
main menu

Εurogroup: Δεν επιστρέφουν οι θεσμοί
στην Αθήνα - Χάνεται η συμφωνία στις 7
Απριλίου

Έχει γίνει πολλή δουλειά και πολλή πρόοδος, ωστόσο κάποια ζητήματα-κλειδιά παραμένουν ανοιχτά, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισλεμπλουμ μετά τη λήξη του Eurogroup.


Όπως είπε, συμφωνήθηκε ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και θα εντατικοποιηθούν «εδώ στις Βρυξέλλες» όσον αφορά τα εκκρεμή ζήτηματα.


Πρόσθεσε ότι το επόμενο Eurogroup είναι στις 7 Απριλίου, σημειώνοντας πάντως πως δεν είναι εγγυημένο ότι θα έχει γίνει όλη η πρόοδος μέχρι τότε, όμως υπάρχει ισχυρή βούληση για να γίνει αυτό το ταχύτερο δυνατό.

 

Ερωτηθείς γιατί δεν επιστρέφουν οι θεσμοί στην Αθήνα σημείωσε ότι «έχει έρθει η στιγμή να ασχοληθούμε με τα μεγάλα ζητήματα όπως μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας και του φορολογικού. Αυτά εκκρεμούν ακόμα και η επιλογή μας είναι να συνεχιστεί αυτό τις επόμενες ημέρες εδώ στις Βρυξέλλες».


Για τις συζητήσεις στις Βρυξέλλες, ο κ. Ντέισελμπλουμ ανέφερε ότι αυτές θα γίνουν ανάμεσα στα τεχνικά κλιμάκια και τις ελληνικές αρχές και πρόσθεσε ότι «θα γίνουν στο επίπεδο που αρμόζει».


Διευκρίνισε ότι τα κλιμάκια πηγαίνουν στην Αθήνα προκειμένου να κάνουν δουλειά στο πεδίο, να συλλέξουν στοιχεία. «Έχει γίνει πολλή δουλειά στο πεδίο αλλά πλέον τα ζητήματα χρήζουν διαπραγματεύσεων» πρόσθεσε.


Ζήτησε οι διαπραγματεύσεις να να μην τραβήξουν σε μάκρος ανακόπτωντας την εμπιστοσύνη.
Αφήστε το δικό σας σχόλιο....

Όνομα χρήστη:
email:
Σχόλιο:
Listing Options