ημερολόγιο
Business News - Το βήμα των επιχειρήσεων.
Στείλτε μας τα νέα σας στο info@newsplus.gr
main menu

Παραμένει το MEGA στη ρύθμιση οφειλών
προς την DIGEA μέχρι την απόφαση του
Πρωτοδικείου επί της αίτησης των
τεχνικών

Διατηρείται το καθεστώς ρύθμισης οφειλών, με την καταβολή μηνιαίων δόσεων 40 χιλιάδων ευρώ, που ορίστηκε με προσωρινή διαταγή του Πρωτοδικείου, για τα χρέη του τηλεοπτικού σταθμού MEGA στην DIGEA, μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου επί της αίτησης που έχουν καταθέσει οι τεχνικοί της ΕΤΙΤΑ για να μην υποβαθμιστεί το σήμα του τηλεοπτικού σταθμού.

Η αίτηση των τεχνικών συζητήθηκε σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου στο οποίο άσκησαν πρόσθετες παρεμβάσεις υπέρ των αιτούντων η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, ιδιοκτήτρια του σταθμού και τα συνδικαλιστικά σωματεία της ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ) Γιώργος Σκεπετζάκης, ο οποίος τόνισε πως αν υποβαθμιστεί από την DIGEA το σήμα του Mega ο σταθμός θα υποστεί μεγάλη ζημία, καθώς τα έσοδα από διαφημίσεις που εισπράττονται τώρα στο κανάλι, θα σταματήσουν γιατί οι διαφημιστικές εταιρείες δεν δίνουν τα προϊόντα τους αν το σήμα εκπομπής δεν είναι άψογο, δηλαδή χωρίς «χιόνι» και με σωστή ποιότητα ήχου. Ο μάρτυρας είπε πως το κανάλι θα πρέπει να μείνει ανοικτό και συμπλήρωσε πως υπάρχουν 500 άτομα «που περιμένουν να δουν ποια θα είναι εξέλιξη του μεγάλου καναλιού».
Αφήστε το δικό σας σχόλιο....

Όνομα χρήστη:
email:
Σχόλιο:
Listing Options