ημερολόγιο
Business News - Το βήμα των επιχειρήσεων.
Στείλτε μας τα νέα σας στο info@newsplus.gr
main menu

Super League: Σέντρα στις 19 Αυγούστου,
άγνωστο τι θα γίνει με τα play off

Κανονικά θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League στις 19 Αυγούστου, όπως γνωστοποιήθηκε μετά το σημερινό δ.σ. του συνεταιρισμού από τον Αλέξη Κούγια.

 

Ο διοικητικός ηγέτης της Λάρισας τόνισε πως οι δύο πλευρές έφτασαν σε μία συναινετική λύση και η σέντρα του νέου πρωταθλήματος θα γίνει κανονικά το διήμερο 19/20 Αυγούστου: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις ημερομηνίες που έχουν εξαγγελθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «ισχυρός άνδρας» της θεσσαλικής ΠΑΕ.

 

Πρόσθεσε ακόμη ότι οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα είναι 16, ενώ διευκρίνισε πως δεν έχει παρθεί ακόμη καμία απόφαση για τη διεξαγωγή των play off, εάν θα γίνουν ή, όχι ή, αν θα αφορούν και την ανάδειξη πρωταθλητή αλλά και τον υποβιβασμό ομάδων. Όλα αυτά θα αποφασιστούν σε συνεννόηση με την NOVA μετά από νέες επαφές που θα γίνουν σύντομα.

 

«Με το κλίμα που υπάρχει και τις αποφάσεις που πήραμε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην αρχίσει το πρωτάθλημα και να μην υπάρξει συνεργασία με το συνδρομητικό κανάλι. Πήραμε απόφαση να σεβαστούμε το συμβόλαιο που έχουμε», ανέφερε σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα χρήματα από τη χορηγία του πρωταθλήματος. Διευκρίνισε ότι οι ομάδες έχουν λάβει κάποια χρήματα για την περσινή σεζόν και κάλεσε τους τέσσερις μεγάλους να επωμιστούν τη μείωση των χρημάτων από τη συνεργασία με τη Nova.
Αφήστε το δικό σας σχόλιο....

Όνομα χρήστη:
email:
Σχόλιο:
Listing Options