ημερολόγιο
Business News - Το βήμα των επιχειρήσεων.
Στείλτε μας τα νέα σας στο info@newsplus.gr
main menu

Από 6 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στα
εικαστικά εργαστήρια της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.
για μικρούς και μεγάλους

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, για τρίτη συνεχή χρονιά, θα λειτουργήσει από το προσεχές φθινόπωρο εικαστικά εργαστήρια ζωγραφικής, κατασκευών και μικτών υλικών, επιθυμώντας να καλλιεργήσει την καλλιτεχνική δημιουργία και την εικαστική παιδεία σε μαθητές και ενήλικες κάθε ηλικίας.

 

Στο εργαστήρι θα διδάσκονται: βασικές αρχές σχεδίου, βασικές αρχές σύνθεσης, σύνθεση όγκων και αντικειμένων, τρισδιάστατες κατασκευές από μικτά υλικά, βασικές αρχές χρώματος και τεχνοτροπίες, χρήση διαφορετικών μέσων (ακρυλικά, λάδια, σκόνες), χρήση διαφορετικών υλικών (ύφασμα, μέταλλο, ξύλο, πέτρα), εναλλακτικοί τρόποι έκφρασης.


Στα εργαστήρια θα λειτουργήσουν παιδικά και εφηβικά τμήματα, καθώς και τμήματα ενηλίκων, ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής που θα συγκεντρωθούν. Η δε εγγραφή κοστίζει 5 €, ενώ για όσους φοίτησαν στα περσινά τμήματα θα είναι δωρεάν (η εγγραφή, όχι η φοίτηση).
Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν:


ΤΜΗΜΑΤΑ


Ομαδικά παιδικά: (ελάχιστος αριθμός ατόμων: 4)
Απευθύνονται σε παιδιά 7-12 ετών. Μέγιστος αριθμός μελών τμήματος: 15 άτομα. Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 10 € το άτομο (για 2 αδέλφια: 15 €, το τρίτο παιδί δωρεάν).

 

Ομαδικά εφηβικά: (ελάχιστος αριθμός ατόμων: 4)
Απευθύνονται σε μαθητές ηλικίας 13-18 ετών. Μέγιστος αριθμός μελών τμήματος: 15 άτομα. Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 10 € το άτομο (για 2 αδέλφια: 15 €, το τρίτο παιδί δωρεάν).

 

Ομαδικά ενηλίκων: (ελάχιστος αριθμός ατόμων:4)
Απευθύνονται σε ενήλικες. Μέγιστος αριθμός μελών τμήματος: 15 άτομα. Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 15 ευρώ το άτομο.

 

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ» από Δευτέρα έως Παρασκευή, ανάλογα με τις ανάγκες των τμημάτων που θα προκύψουν.


Οι εγγεγραμμένοι στα εργαστήρια θα μπορούν να συμμετέχουν προαιρετικά και σε δράσεις της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., κατόπιν βεβαίως καθοδήγησης του υπεύθυνου και βάσει των αναγκών των εκδηλώσεων σε θέματα εικαστικής φύσεως. Στο τέλος κάθε σπουδαστικού έτους θα έχουν την ευκαιρία να εκθέτουν έργα τους σε ομαδική έκθεση της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. ενώ, δυνατότητα έκθεσης σε τοπικές δράσεις θα υπάρχει και κατά τη διάρκεια του έτους, κατόπιν συνεννόησης με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

 

Δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές από 6 έως 22 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 10.00-14.00, στα γραφεία της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», Νικ. Πλαστήρα 19 και Κανελλοπούλου και ηλεκτρονικώς στο mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it (υπεύθυνη κα Βασιλική Μπαλή).

 

Τηλ. για πληροφορίες 26910-68522.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από 1η Οκτώβρη.
Αφήστε το δικό σας σχόλιο....

Όνομα χρήστη:
email:
Σχόλιο:
Listing Options