ημερολόγιο
Business News - Το βήμα των επιχειρήσεων.
Στείλτε μας τα νέα σας στο info@newsplus.gr
main menu

Η θέση του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας για
την διέλευση του σιδηροδρόμου από
την πόλη της Πάτρας

Τοποθέτηση του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας επί των τελικών προτάσεων του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών μετά την διενεργηθείσα διαβούλευση περί του τρόπου διέλευσης του σιδηροδρόμου από την πόλη της Πάτρας

 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

με την παρούσα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την θετική σας ανταπόκριση στο αίτημα μας για διενέργεια της Τεχνικής Ημερίδας – Δημόσιας Διαβούλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος / Τμήμα Δυτικής Ελλάδος στην Πάτρα, με την συμμετοχή του Γ.Γ. Υποδομών και Μεταφορών κ.Αθ Βούρδα παρουσία του συνόλου σχεδόν των Θεσμικών Φορέων της Πόλης.


Ταυτόχρονα θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την τελική μας θέση ως ΤΕΕ/ΤΔΕ επί του συνόλου των προτάσεων όπως αυτές διαμορφώθηκαν και μας απεστάλησαν με το από Α.Π.478 έγγραφό σας, σε συνέχεια της ανωτέρω διαβούλευσης.

Η τοποθέτηση μας διαμορφώθηκε έχοντας τις ανωτέρω προτάσεις σας, τις διευκρινήσεις που δόθηκαν από τον Γ.Γ. και τους εκπροσώπους της ΕΡΓΟΣΕ και του ΟΣΕ κατά την διάρκεια της διαβούλευσης, καθώς και ότι άλλο μελετητικό υλικό είχαμε στην διάθεση μας.
Ευελπιστούμε η θέση μας, την οποία και σας επισυνάπτουμε στην παρούσα, να γίνει αποδεκτή από το Υπουργείο σας μιας και όπως προέκυψε από την διαβούλευση, είναι στην κατεύθυνση της σύνθεσης διαφορετικών προσεγγίσεων και στα πλαίσια μιας ευρύτερης συναίνεσης, γίνονται αποδεκτές από την πλειοψηφία των Θεσμικών Φορέων της πόλης της Πάτρας.
Με δεδομένο ότι ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά, παρακαλούμε άμεσα για τις επόμενες ενέργειές σας.
Αφήστε το δικό σας σχόλιο....

Όνομα χρήστη:
email:
Σχόλιο:
Listing Options