ημερολόγιο
Business News - Το βήμα των επιχειρήσεων.
Στείλτε μας τα νέα σας στο info@newsplus.gr
main menu

Σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης ο
ΔΟΛ

Σε «ειδική διαχείριση εν λειτουργία» θέτει τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (ΔΟΛ) με απόφαση του το Πρωτοδικείο της Αθήνας.

 

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση ορίζεται ως ειδικός διαχειριστής της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη» η εταιρεία ορκωτών ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων Grant Thorton και η δικηγορική εταιρεία Ανδρέας Αγγελίδης. Στην πράξη, με την δικαστική απόφαση, διασφαλίζεται η λειτουργία του Οργανισμού και η έκδοση των εντύπων του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σκεπτικό της πολυσέλιδης απόφασής αναφέρεται ότι:

 

«Η διατήρηση σε λειτουργία της επιχείρησης του ΔΟΛ, μετά την υπαγωγή της στη διαδικασία της ειδικής διαχείρισης, δεν αποτελεί διακριτική ευχέρεια, αλλά υποχρέωσή του ειδικού διαχειριστή».

 

Επιπλέον, τονίζεται πως «Η χρηματοδότηση των εξόδων υπαγωγής του ΔΟΛ στην διαδικασία της διαχείρισης εν λειτουργία αποτελεί έργο του διαχειριστή ,μετά το διορισμό του, ενώ σε περίπτωση που υπάρχει  αδυναμία ανεύρεσης των αναγκαίων κεφαλαίων για τη διατήρηση της Επιχείρησης σε λειτουργία και για την κάλυψη  των λοιπών εξόδων, συντρέχει περίπτωση ανάκλησης της απόφασης που διατάσσει την υπαγωγή της σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία».
Αφήστε το δικό σας σχόλιο....

Όνομα χρήστη:
email:
Σχόλιο:
Listing Options