ημερολόγιο
Business News - Το βήμα των επιχειρήσεων.
Στείλτε μας τα νέα σας στο info@newsplus.gr
main menu

Πρωτοβουλίες της Τράπεζας
Πειραιώς βοηθούν τους πελάτες να
βελτιώσουν τον προγραμματισμό
τους

Με στόχο την ανάδειξη της αποταμίευσης ως μια ευρύτερη στάση ζωής, η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε μια σειρά νέων πρωτοβουλιών που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τους πελάτες της, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης, να βελτιώσουν τον οικονομικό τους προγραμματισμό και να πετύχουν τους προσωπικούς τους - μικρούς ή μεγαλύτερους - στόχους.

 

Μέσω των νέων πρωτοβουλιών της Τράπεζας, όπως τονίζεται, η αποταμίευση προσεγγίζεται ολιστικά, έχοντας ως σημείο εκκίνησης τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη και όχι μόνο τα προϊόντα. Στο πλαίσιο αυτό θα προσφέρονται σε βάθος χρόνου, έξυπνες πρακτικές εξοικονόμησης, επίκαιρες αποταμιευτικές λύσεις, καθώς και εργαλεία οικονομικού προγραμματισμού που μπορούν να συμβάλλουν με πρακτικό τρόπο στην επίτευξή της αποταμίευσης.

 

Ήδη από σήμερα οι πελάτες θα μπορούν να επισκέπτονται τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και το www.apotamievo.gr προκειμένου να ενημερωθούν για τρόπους και συνήθειες που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά στην προσπάθεια αποταμίευσης, αλλά και να βρουν το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες και δυνατότητες μέσα από τη νέα σειρά λύσεων ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΩ της Τράπεζας Πειραιώς.

 

 
Αφήστε το δικό σας σχόλιο....

Όνομα χρήστη:
email:
Σχόλιο:
Listing Options