ημερολόγιο
Business News - Το βήμα των επιχειρήσεων.
Στείλτε μας τα νέα σας στο info@newsplus.gr
main menu

Ανέπαφες συναλλαγές από Eurobank

 

Σε υιοθέτηση του συστήματος ανέπαφων συναλλαγών “contactless”, με τη χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, προχώρησε η Eurobank, εντάσσοντας πλέον και τις πιστωτικές της κάρτες Visa στη νέα τεχνολογία.

 

Η Eurobank η πρώτη ελληνική τράπεζα που υιοθέτησε το σύστημα των ανέπαφων συναλλαγών “contactless”, με τη χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, συνεχίζοντας την ανάπτυξη των συναλλαγών αυτών, εντάσσει πλέον και τις πιστωτικές της κάρτες Visa στη νέα τεχνολογία.

 

Γίνεται έτσι η πρώτη τράπεζα στην Ελληνική αγορά που έχει ενσωματώσει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών στο σύνολο των προϊόντων της – πιστωτικές κάρτες Visa & MasterCard, χρεωστικές κάρτες Debit MasterCard.

 

Σημειώνεται ότι από την έναρξη υιοθέτησης της νέας τεχνολογίας στα προϊόντα της, η Eurobank έχει προχωρήσει στην έκδοση 60.000 καρτών που υποστηρίζουν τις ανέπαφες συναλλαγές, ενώ υπάρχουν ήδη στην αγορά και 1.400 ειδικά τερματικά αποδοχής καρτών ανέπαφων συναλλαγών.

 

Οι κάτοχοι των καρτών με τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών Visa payWave & MasterCard PayPass μπορούν πλέον να πραγματοποιούν τις καθημερινές τους αγορές  με μεγαλύτερη ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια, χωρίς το άγχος των κερμάτων, ακόμα και σε μέρη που μέχρι σήμερα κυριαρχεί η χρήση των μετρητών.

 

Πιο συγκεκριμένα, για την ολοκλήρωση μιας ανέπαφης συναλλαγής αρκεί ο κάτοχος να πλησιάσει την κάρτα στο ειδικό τερματικό για λίγα μόνο δευτερόλεπτα, ενώ ειδικά για αγορές έως €25 δεν απαιτείται καν η πληκτρολόγηση του κωδικού ΡΙΝ ή η υπογραφή του πελάτη. Επίσης, το αίσθημα ασφάλειας ενισχύεται καθώς κατά την πληρωμή η κάρτα δεν φεύγει από τα χέρια του κατόχου.

 

Οι κάρτες που φέρουν την νέα τεχνολογία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ανέπαφες συναλλαγές σε επιλεγμένα καταστήματα μεγάλων επιχειρήσεων όπως Cosmote, Γερμανός, ΕΚΟ, Βερόπουλος, Hondos Center, Zara, Η&Μ, Jumbo, Bershka, Nespresso, Intimissimi, Calzedonia, Starbucks, Coffee Time, Ster Cinemas, Pharma Plus, Olympus Plaza, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα των εμπορικών κέντρων The Mall Athens, Golden Hall, Mediterranean Cosmos, River West, Metro Mall, Avenue, Athens Heart, McArthur Glen. Η λίστα με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις εμπλουτίζεται διαρκώς και οι κάτοχοι των καρτών μπορούν να ενημερώνονται στο www.eurobank.gr.

 

Σημειώνεται ότι οι κάρτες ανέπαφων συναλλαγών Eurobank λειτουργούν όπως όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και γίνονται αποδεκτές σε εκατομμύρια σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ συμμετέχουν και στα προγράμματα επιβράβευσης της Τράπεζας ανταμείβοντας καθημερινά τους κατόχους για τις αγορές τους στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Αφήστε το δικό σας σχόλιο....

Όνομα χρήστη:
email:
Σχόλιο:
Listing Options